Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 21 de Novembre del 2023

. .

. .

AVINYONET DE PUIGVENTÓS

JOAN SERRALLONGA MARTÍ

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Garcia Argeles i tenia una filla. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia d’Avinyonet de Puigventós.

BATET DE LA SERRA

JOSEP CANAL VILARRASA 

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Angelina Solanich Reixach i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l’església de Santa Maria de Batet.

BLANES

NARCÍS LLINÀS PAGÈS

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Àngela Xicola Úbeda. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

FIGUERES

BERNARDO JIMÉNEZ MÉNDEZ

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Juana Diaz Valenzuela i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ANA LÁZARO SÁNCHEZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ginés Muñoz Muñoz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PALMA CARRASCAL PÉREZ

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Antonio Martínez López. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

EMILI RONDÓN SABADÍ

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Rosa López Pagès. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

NEUS FEIXAS SOLANICH

Ha mort als 93 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

REMEI DUCH GIRONES

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Josep Maria Vila Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MARIA PANEQUE PORRAS

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Francisco Cabello Medina. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

LA JONQUERA

PAQUITA JUANOLA MARTIMORT

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Anselm Duran Sierra i tenia una filla. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

OLOT

RAMON BOFARULL FREIXANET

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Serrat Reixach i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARTÍ VILA PASTORET

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Consol Anglada Coma i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIÀNGELS AGUSTÍ AGUSTÍ

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Esteve Roura Punset i tenia tres fills. Residia a Sant Pere Despuig. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

PALAFRUGELL

PILAR SISTANÉ i PUJOL

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Lluís Geronés Fontfreda. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

ANTONIO ROMERO HERRERA

Ha mort als 83 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ROSES

JUAN VIÑUELA GARCÍA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Carolina Murillo Monterubio. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

SANTA COLOMA DE FARNERS

JOAN BLANQUERA BELLVEHÍ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Juana Albarracín López i tenia dos fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

Compartir l'article

stats