Necrològiques del 2 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES

Irene Font i Font 

Ha mort als 62 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia Santa Maria del Turers de Banyoles

Dolors Ferrer Bosch 

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Masdevall Llandrich. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles. 

CALDES DE MALAVELLA

Salvador Amargant Burch

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Marta Hom Ballell. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella. 

GIRONA

Jesús Franca Monguilod 

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Susana García Sagaste. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona. 

Xavier Vidal Bellavista 

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maite Nadal Farreras. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona. 

Alfons Millet Cremeller 

Ha mort als 88 anys. Era vidu d’Isabel Rubio Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona. 

OLOT

Montserrat Coronellas Vilarrasa 

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Rafel Llumà Casellas i tenia un fill (=). Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

Antonio Marín Viñas 

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Antonia Raya Ramos. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Lorenza Asensio Candelas 

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Manuel Martínez Rubio i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint