Necrològiques del 3 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Núria Arnay Bosch

Núria Arnay Bosch / .

ALBONS

Núria Picola Sala 

Ha mort als 95 anys. Era víddua de Federic Calvet Palau. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia d’Albons. 

BANYOLES

Dolors Ferrer Bosch 

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Masdevall Llandrich. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Banyoles. 

Teresa Dilmé Soler 

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Maria Corbalán Baret. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

Joan Roura Orriols 

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Maria Canals Pagès. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del m atí, al tanatori Mémora de Banyoles.

CALDES DE MALAVELLA

Salvador Amargant Burch

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Marta Hom Ballell. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella. 

LLAGOSTERA

Lola Lloveras Lloveras 

Ha mort als 91 anys. Era soltera i residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

LLORET DE MAR

Miguel Marcos Martín Martín 

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Ángela María Esther Vásquez Rosconi i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret. 

OLOT

Antonio Porras Gómez 

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Josefa Raya Sánchez i tenia quatre fills. Residia a Olot . La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

Samira El Azhari Bousseta 

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Manuel Roa Agenjo i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

Antonio Casado Romero 

Ha mort als 86 anys. Era casat amb María del Pilar Arcas i tenia tres fills. Residia a a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAMÓS

Josep Maria Tur Brunsó 

Ha mort als 73 anys. Era solter i residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria del Mar de Palamós.

Paquita Fernández Martínez 

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Francisco Fernández Hernández. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALS

Juan Duque Delgado 

Ha mort als 70 anys. Era solter i residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PLATJA D’ARO

Enric Gràcia Pascalet 

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Encarnita Terrafeta López i tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà, avui dilluns a les 4 de la tarda, a la parròquia de Platja d’Aro. 

ROSES

Jean Marie Boob 

Ha mort als 78 anys. Era solter i residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

VALL-LLOBREGA

Roser Auge Soy 

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Miquel Oliveras Torras. Residia a Vall-llobrega . La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Subscriu-te per seguir llegint