Necrològiques del 9 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Cadaqués

Albert Zendrera Ferres

Ha mort als 69 anys. Tenia dos fills. Residia a Cadaqués. 

Cassà de la Selva

Josep Mercader Molla

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Birgitte Engelmann. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

Corçà

Mercedes Ortigón Barrantes

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Román Lorenzo Bautista. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Vulpellac.

Figueres

Pere Padrosa Puignau

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Margarita Pierre Mallol i tenia quatre fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

Olot

José Muñoz de León Granados

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Andrea Gálvez Linares i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

Roses

Elicia Velez Ruiz

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Alfonso Revilla. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

Salt

Margarita Maíz Luna

Ha mort als 78 anys. Era vídua de José Arana Maldonado. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Salt.

Sant feliu de guíxols

Ana Sepúlveda Gómez 

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Alonso Sepúlveda Piñero i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Sils

Manuel Muñoz Heredia

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Maria del Carmen Casas Antequera i tenia tres fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Sils.