Necrològiques del 13 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Àngel Herrero Ramos.

Àngel Herrero Ramos. / DdG

CALDES DE MALAVELLA

Francesc Vea Calvo 

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Margarita Casanovas Altarriba. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

CASSÀ DE LA SELVA

Andreu Vilà Ribot 

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Maria Teresa Bras Teixidor. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

GIRONA

Àngel Herrero Ramos

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Joana Planagumà Masgrau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PALAFRUGELL

Martín Morgado Romero 

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Manuela Escobar Escribano. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PORTBOU

Elvira Luis Buxeda 

Ha mort als 90 anys. Tenia una filla. Residia a Portbou. La cerimònia es va celebrar ahir dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Manuel Córdoba Reina 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Esperança González Álvaro, tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatòri de Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint