Necrològiques del 16 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

AGULLANA

Víctor Picamal Caritg

Ha mort als 93 anys. Era vidu d’Enriqueta Tasis Imbert i tenia 1 filla. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Agullana.

BÀSCARA

Maria Abulí Felip

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Tornabells Pons i tenia 4 fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà demà dilluns a les 11 del matí, a la parròquia de Bàscara. 

Ana Alonso García

Ha mort als 93 anys. Era vídua de José Alonso Domínguez. Residia a Bàscara.  

BLANES

Gonzalo Clavero Borrega

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Victoria Costas Presas. Residia Blanes. La cerimònia serà avui diumenge a 3/4 de 10 del matí, a la parròquia Santa Maria de Blanes.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Modesto Ortiz Arjona

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà demà dilluns a les 11 del matí, a la Capella del Cementiri Municipal d’Olot.

FIGUERES

Joan Calventus Piña

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Juan José Martínez Garcia i tenia 1 filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

GIRONA

Maria Sancho Caldas

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Ramon Escuder Pairet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona. 

LLORET DE MAR

Josep Ribera Cardona

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Núria Mercader Mercader, tenia 2 fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a les 10 del matí, a la parròquia Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

Aurora Martin Casals

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Eloy Anton Llobet i tenia 2 fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a les 10 del matí, a la Sala Polivalent del Cementiri Municipal d’Olot. 

LLANÇÀ

Maria Teresa Tramunt Llao

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Emili Compte i tenia 1 fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a les 12 del migdia, al tanatori Àltima de Llançà. 

MAÇANET DE LA SELVA

Laura Azón Mercadal

Ha mort als 64 anys. Era soltera. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Maria del Carme Poal Ballarín 

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Josep Llobet Santacana i tenia vuit fills. Residia a St. Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Carlos Galindo Sepúlveda 

Ha mort als 41 anys. Era solter i residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE PALLEROLS

Àngela Pujol Feixas 

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Esteve Suriñach Port i tenia 2 filles. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial del Sant Feliu de Pallerols.

SANT JOAN LES FONTS

Joaquim Domènech Roqué

Ha mort als 76 anys. Era solter. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Joan les Fonts.

SARRIÀ DE TER

Joan Cristina Babià

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Emilia Pau Coll. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui diumenge a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

SILS

Narcís Negre Carreras

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Masoliver Parramon. Residia a Santa Coloma de Farners. 

Subscriu-te per seguir llegint