Necrològiques del 17 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES

Emili Feo Rodríguez

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Pilar Quer Bosch. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles. 

BÀSCARA

Maria Abulí Felip

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Tornabells Pons i tenia 4 fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 11 del matí, a la parròquia de Bàscara. 

BORDILS

Josep Julià Martí

Ha mort als 93 anys. Era solter. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Modesto Ortiz Arjona

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 11 del matí, a la Capella del Cementiri Municipal d’Olot.

CELRÀ

Dolores Hita Dianez

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Bartolomé Troya Rodríguez. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

Joana Calventus Piña

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Juan José Martínez Garcia i tenia 1 filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

Francisco López Casanueva

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Zahra Jaouy Kabid i tenia 1 fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres. 

GIRONA

Antonia Gutiérrez Cantero

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Rafael Calderón Matas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 12 del matí, al tanatori Mémora de Salt. 

LLAGOSTERA

Orencia Ibáñez Murciano

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Alcarria Bueno. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

MEDINYÀ

Joan Figueras Cornellà

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Maria Talleda Rascos. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 5 de la tarda, a la parròquia de Medinyà.

MONTFULLÀ

Esperança Vendrell Xifra

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Salvi Font Feliu. Residia a Montfullà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Montfullà.

PALAMÓS

Neus Bosch Pujolar

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Francesc Oriol Coma. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SALT

José Sánchez Delgado

Ha mort als 86 anys. Era casat amb María Carmen Navas Arnedo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Maria del Carme Poal Ballarín

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Josep Llobet Santacana i tenia vuit fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Carlos Galindo Sepúlveda 

Ha mort als 41 anys. Era solter i residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE PALLEROLS

Àngela Pujol Feixas 

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Esteve Suriñach Port i tenia 2 filles. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial del Sant Feliu de Pallerols.

SARRIÀ DE TER

Sonia Roig Gensana 

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Juan Pedraza Lopez. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SILS

Narcís Negre Carreras

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Maria Masoliver Parramon. Residia a Santa Coloma de Farners.

Subscriu-te per seguir llegint