Necrològiques del 18 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Pilar Roca Serrat

Pilar Roca Serrat / DdG

ARBÚCIES

Lola Serrado Ribera

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Joan Coll Riera. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dimecres a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BORDILS

Josep Julià Martí

Ha mort als 93 anys. Era solter. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

BORRASSÀ

Lluís Bordas Ferrer 

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Maite Pinsach Bordas i tenia un fill. Residia a Borrassà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

CELRÀ

Dolores Hita Dianez

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Bartolomé Troya Rodríguez. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

Teodoro Giralte Sánchez 

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Isabel Jimenez Aguiar i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

Francesc Arolas Gibert

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Albalat Corominas i tenia una filla. Residia a Figueres.  La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

LLAGOSTERA

Manuel Moreno Benítez 

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Joaquina Flores González. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera 

MALGRAT DE MAR

Irene Dellonder Domènech 

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Daniel Gómez Incertis. Residia a Malgrat de Mar La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.   

OLOT

Gregoria Garcia Rodriguez

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Josep Pujol Soler i tenia 5 fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts en la intimitat de la família.

Fernando Cívico Herrera

Ha mort als 63 anys. Tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 11 del matí, a l’església de Sant Roc d’Olot.

PALAFRUGELL

Mari Martínez González 

Ha mort als 69 anys. Era casada amb José Bueno Manzano. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimecres a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

SALT

José Sánchez Delgado

Ha mort als 86 anys. Era casat amb María Carmen Navas Arnedo. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

Subscriu-te per seguir llegint