Necrològiques del 19 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Ramon Roura Gusó

Ramon Roura Gusó / .

Mossen Josep Ramírez i Carles

Mossen Josep Ramírez i Carles / .

Mossen Ramon Bosch Brugada

Mossen Ramon Bosch Brugada / .

ARBÚCIES

Lola Serrado Ribera

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Joan Coll Riera. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

Maria Ferrer Valls 

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Vilamala Font. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies. 

BLANES

María Josefa Gómez Gil 

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Ildefonso Fuentes Rodríguez. Residia a Blanes.  La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes. 

CALDES DE MALAVELLA

Enric Vila Font 

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Marie Christine Gyde. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

Mari Acosta González 

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Cesar Valera Navarro. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dijous a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona. 

FIGUERES

Jose Mª García Romero

Ha mort als 81 anys. Era casat amb M. Dolors Subirá i tenia 2 fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

LLAGOSTERA

Josefa Jiménez Jiménez 

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Pedro Escobar Jiménez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera. 

MADREMANYA

Joan Plans Serrat «En Barretina»

Ha mort als 94 anys. Era solter. Residia a Madremanya. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès.

NAVATA

Genís Vilademat Pascual 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Maria Arbusà Reixach i tenia una filla. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Navata. 

OLOT

Mn. Ramon Bosch Brugada 

Ha mort als 90 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dijous a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot. 

PALAFRUGELL

Mari Martínez González 

Ha mort als 69 anys. Era casada amb José Bueno Manzano. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Pepita Oliu Plaja 

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan Batlle Soler. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a 3/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

PALAMÓS

Lorenzo Barriendos Rabinad

Ha mort als 92 anys. Era vidu d’Ana Muñoz Gallardo. Residia a Palamós.

SALT

Mn Josep Ramírez Carles 

Ha mort als 89 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 11 del matí, a la Catedral de Girona.  

ROSES

Carmen Saubí Puigmitjà 

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Joaquim Obrador Roura. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses. 

VERGES

Ramon Roura Gusó 

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carmen Bertran Paretas. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Julià de Verges.

VILANANT

Francesc Casadevall Prats

Ha mort als 74 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Vilanant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 11 del matí, a la funerària Àltima de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint