Necrològiques del 20 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Joan Serra

Joan Serra / .

CALDES DE MALAVELLA

Mari Acosta González 

Ha mort als 64 anys. Era casada amb Cesar Valera Navarro. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona. 

EMPURIABRAVA

Zacarias Cuadros Gonzalez

Ha mort als 92 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 3 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres. 

GIRONA

Diego Girona Ruiz 

Ha mort als 78 anys. Era vidu de Marta Puig Navarro. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona. 

OLOT

Mn. Ramon Bosch Brugada 

Ha mort als 90 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot. 

Rafel Llumà Terradas 

Ha mort als 53 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 10 del matí, a la Capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

Francisca Navarro Mañes 

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Juan Caballero Navarro. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Diego Durán Royán 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Rosario Morgado Romero. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

SANT DALMAI

Montserrat Pastells Bertran 

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Alsina Marlet. Residia a Sant Dalmai. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.  

Subscriu-te per seguir llegint