Necrològiques del 21 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

CABANELLES


Josep Tarradas Aradas 

Ha mort als 87 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Cabanelles. La cerimònia se celebrarà divendres a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç d’Espinavessa.

FIGUERES


Daniel Capel Carpio 

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Isabel Reig Noguer i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà divendres a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

OLOT


Francisco Melero Fuentes 

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Dolores Pérez Zambrana i tenia quatre fills. Residia a Olot.  La cerimònia se celebrarà divendres a les 12 del migdia a la capella del cementiri d’Olot .

PALAFRUGELL


Diego Durán Royán 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Rosario Morgado Romero. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà divendres a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

SALT


María Rosillo González 

Ha mort als 83 anys. Era vídua de José Jiménez Rueda. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà divendres a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt. 

SANTA LLOGAIA D’ÀLGUEMA


Conxita Jordà Puig 

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Joan Alberni Pujiula i tenia dos fills. Residia a Santa Llogaia d’Àlguema.  La cerimònia se celebrarà divendres a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Llogaia d’Àlguema. 

VILABLAREIX


Manuel Navarro Enciso 

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Anna Darder Esteva. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 11 del matí, a l’església a parroquial de Vilablareix.

Subscriu-te per seguir llegint