Necrològiques del 22 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BESALÚ


Montserrat Grau Font 

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Miquel Bosch Andrés. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 12 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

CAMPLLONG


Vicenç Bou Vidal 

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Rosa Lloveras Vilà. Residia a Campllong. La cerimònia se rà dissabte a 2/4 d’1 del migdia. a la parròquia de Campllong.

GIRONA


Concepció Trull Frou 

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Francesc Ansesa Triola. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

OLOT


Maria Reverter Sau 

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Josep Colomer Soler i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

REGENCÓS


Carme Girona Barrera 

Ha mort als 96 anys. Era vídua Joaquim Janoher Frigola. Residia a Regencós. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSES


Flora Barbarà Prenafeta 

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Pere Rigau Carreras. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 12 del migdia, a l’església a parròquial de Santa Maria de Roses.

VILABLAREIX


Manuel Navarro Enciso 

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Anna Darder Esteva. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 11 del matí a la parròquia de Vilablareix.