Necrològiques del 25 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Maria Mayol Escriche.

Maria Mayol Escriche. / DdG

Maria Orpi Camos.

Maria Orpi Camos. / DdG

Lolita Domènech Espuña.

Lolita Domènech Espuña. / DdG

AMER


Elvira Clarà Fontàs 

Era vídua de Miquel Marcó Casals. Residia a Amer. 

BANYOLES


Núria Payola Torró 

Ha mort als 69 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles. 

CRUÏLLES


Joan Subirana Oriol 

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Gladys Llacobet Bofill. Residia a Cruïlles La cerimònia se celebrarà dimarts a les 6 de la tarda, a la parròquia de Cruïlles. 

EL MALLOL


Pere Coll Berga 

Ha mort als 61 anys. Era casat amb Isabel Bassols Busquets i tenia 2 filles. Residia a El Mallol. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 5 de la tarda, al cementiri d’Olot.

FIGUERES


Arsenio Santos Carreras

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Merche Garcia Martinez i tenia dos filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

GARRIGUELLA


Joaquim Garriga Castelló

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Pilar Mallart Alabau. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 10 del matí, a la parròquia Santa Eulàlia de Garriguella. 

GIRONA


Clara Padilla Lozano 

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Torcuato Muñoz Cruz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona. 

Miquel Caritg Mont 

Ha mort als 76 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts a 2/4 de 6 de la tarda al monestir de Sant Pere de Besalú.

Lolita Domènech Espuña 

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Miquel Comas Borrell. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

Alicia Zazo Niebla 

Ha mort als 77 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA CELLERA DE TER


Miquel Quer Vilà 

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Àngela Madeo Abril. Residia a La Cellera de Ter. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 12 del migdia, a la parròquia de La Cellera de Ter.  

LLAGOSTERA


Antonio Pedraza Puertas

Ha mort als 100 anys. Era vidu de Micaela Rodríguez Rodríguez. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

Josep Dilmer Ciurana 

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Teresa Fabrelllas Massegur. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera. 

PALAFRUGELL


Maria Mayol Escriche

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Albert Gou Vilahur. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Plafrugell. 

SALT


Josep Maria Ribot Regolta 

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Carmen Lanfranco. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimarts a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

Carme Batlle Corbató 

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Melcior Coll Bonasia. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dimarts a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona. 

SANT JAUME DE LLIERCA


Cèlia Palomeras Quintana 

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Llorenç Urtós Coma i tenia 4 fills. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 10 del matí, al cementiri d’Olot.

SANTA COLOMA DE FARNERS


Carmen Massaguer de Planell 

Ha mort als 76 anys. Era vídua d’Alberto Fradera Ohlsen i tenia tres fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Coloma deFarners.

TOSSA DE MAR


Carme Feliu Garriga

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Lluís Palomé Llorens i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

VILAMALLA


Antonio Sevilla Zea

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Maria i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 10 del matí, a la tanatori Àltima de Figueres.