Necrològiques del 9 de juliol de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Antonio Romero

Antonio Romero / .

Josep Molas

Josep Molas / .

BANYOLES

Dolors Bahí Riera 

Ha mort als 72 anys. Era vídua de Lluís Batchellí Masdevall. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles. 

FIGUERES

Ramon Gasull Corney

Ha mort als 71 anys. Tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.  

GIRONA

Josep Vall-llosera Riera 

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Carlota Murtra Moragriega. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dijous a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

Marina Llinàs Casas 

Ha mort als 96 anys. Tenia dos fills. Residia a Girona. 

Antonio Romero Corvillo

Ha mort als 73 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona. 

L'ESCALA

José María Blanco Oliver 

Ha mort als 79 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dimecres a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala. 

OLOT

Teresa Costa Nogué 

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Arrey Julià i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot. 

PALAFRUGELL

Josep Tulla i Oliveras 

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Rosa Puche Garcia. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimecres a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

RIUDELLOTS DE LA SELVA

Manel Clotas Gibert

Ha mort als 97 anys. Era casat amb Montserrat Maurici Mas. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt. 

SALT

Josep Molas Frigolé

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Maria Barrot Gener. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT FELIU DE PALLEROLS

Jaume Vila Crous 

Ha mort als 81 anys. Era solter. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Pallerols. 

SANT HILARI SACALM

Antonio Paez Vigo

Ha mort als 65 anys. Era solter. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm. 

SANT JULIÀ DE RAMIS

Josep Sagué Galià 

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Càndida Figueras Sinol. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà demà dimecres a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

Subscriu-te per seguir llegint