Necrològiques del 10 de juliol de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Valentí Vidal

Valentí Vidal / .

Josep Vall-llosera

Josep Vall-llosera / .

ARBÚCIES

Miquel Carbonell Riera 

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria Dolors Costa Bassagaña. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies. 

BORDILS

Maria Mercedes Peres Serra

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Carlos Sahun Quintilla. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dijous a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils. 

BLANES

Maribel Cobo Serrano

Ha mort als 69 anys. Era vídua de Jose Baena Lucena. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes. 

GIRONA

Josep Vall-llosera Riera 

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Carlota Murtra Moragriega. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

Marina Llinàs Casas 

Ha mort als 96 anys. Tenia dos fills. Residia a Girona.  

Agustin Navarro Luque

Ha mort als 100 anys. Era vidu de Carmen Rodriguez Baena. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

L'ESCALA

José María Blanco Oliver 

Ha mort als 79 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLANÇÀ

Pere Casas Badia 

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Margarita Font Lozano i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 6 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

FIGUERES

Pere Juanola Tarrasón 

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Pepita Soriano Martínez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

Mª Victòria Casajuana Martínez 

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Francisco Pascual Borrás i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

MELIANTA

Jaume Turrà Balmaña 

Residia a Melianta. Era casat amb Carme i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà dema dijous a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

OLOT

Josep Jordà Freixa

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Magdalena Serra Roura, tenia 3 fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres les 5 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

Josep Tulla i Oliveras 

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Rosa Puche Garcia. Residia a Palafrugell. La cerimònia se rà avui dimecres a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

Isabel Escudero Fernandez 

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Andres Iruela Fernandez. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous a 2/4 d’11 del matí , al tanatori Mémora de Palafrugell. 

ROSES

Clara Garcia Roso 

Ha mort als 99 anys. Era vidu de Narcis Carbó. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses. 

SANT ANTONI DE CALONGE

Gracia Montoro Fernandez 

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Francisco Dominguez Cobos i tenia 4 fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se rà avui dimecres a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Calonge. 

SANT JULIÀ DE RAMIS

Josep Sagué Galià 

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Càndida Figueras Sinol. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

VILANOVA DE LA MUGA

Valentí Vidal Descamps 

 «Valentí Bota» 

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Lourdes Pujol Escrivà i tenia dos fills. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilanova de la Muga. 

Subscriu-te per seguir llegint