Conèixer i gaudir del territori és l'objectiu principal del nou especial sobre la Costa Brava que l'edició digital de Diari de Girona posa a l'abast de tots els seus lectors. Un esforç informatiu que vol posar a l'abast de tothom tota la informació necessària per descobrir les platges, el patrimoni cultural i artístic, les rutes i les propostes d'oci més rellevants pel gaudi estiuenc.

La platja és el gran atractiu de la Costa Brava durant l'estiu. La feréstega costa que s'estén entre Blanes i Portbou ens regala racons d'inigualable bellesa que no sempre son del tot coneguts ni pels habitants dels seus pobles ni pels visitants ocasionals. Apropar els secrets dels millors indrets per estendre la tovallola i deixar-se emportar pel murmuri del mar és un dels objectius d'aquest especial que posem a disposició de tots vosaltres. Per això disposem d'informació actualitzada sobre l'estat de les platges, i totes les dades útils – accessos, serveis – per no patir sorpreses desagradables.

Però no només de platja viu la Costa Brava durant l'estiu. Els festivals culturals s'han convertit en una de les senyes d'identitat d'aquesta part tan especial del nostre territori i cites com Porta Ferrada, Cap Roig o Peralada s'han inscrit dintre del panorama internacional de Festivals amb estrelles mundials de la música, la dansa i el teatre que els visiten cada any. Una acurada agenda amb tota la informació necessària sobre els festivals d'estiu és una de les eines que posem a l'abast dels internautes per poder gaudir al màxim d'aquestes cites amb la cultura.

En molts casos, aquests festivals tenen lloc en indrets especials que formen part del patrimoni cultural de la Costa Brava. Per descobrir-los t'oferim una completa guia sobre els edificis i indrets més singulars de l'arquitectura costabravenca així com les dades útils per poder descobrir-los.

Si el que ens agrada és descobrir el territori al nostre aire et proposem diverses rutes que et permetran enllaçar molts d'aquest atractius a la teva manera amb propostes com 'Seguint el Ter', 'A la falda dels Pirineus' o 'La muntanya i la plana', evocadors noms per conèixer el territori tot exercint els muscles.

Una actualitzada i completa agenda cultural i l'espai per a la participació completen la nostra proposta informativa d'aquest estiu per gaudir de la Costa Brava com cal.