Tres anys després que James Bond batés rècords amb 'Skyfall', l'agent 007 torna a la gran pantalla amb 'Spectre'. De nou a les ordres de Sam Mendes, Daniel Craig torna a donar vida a l'agent secret més cèlebre de la història del cinema en aquesta pel·lícula. 'Spectre' és, ni més ni menys, el lliurament número 24 de la saga i podria suposar el punt i final de Craig com a Bond.

En la seva nova missió, James Bond haurà de desxifrar un críptic missatge del seu passat que el portarà directament fins a Spectre, una sinistra organització que amaga una terrible veritat. A més, M haurà de lluitar contra les forces polítiques per mantenir amb vida als serveis secrets.

En la nova aventura de 007, 'Spectre', que ja ha batut rècords de taquilla a diversos països, en el camí de James Bond s'hi creuaran Monica Bellucci, que donarà vida a la seductora Lucia Sciarra -la dona d'un dels mafiosos de Spectre- o Léa Seydoux, que interpretarà a Madeleine Swann.

Abans de gaudir de nou de les tones d'acció i el malbaratament d'elegància i estil amb el qual ens obsequiarà l'agent 007 en el seu retorn als cinemes, és just i necessari repassar 5 claus que és necessari tenir en compte abans de veure Spectre.

L'agent rebel

Coneixent la tossuderia i el caràcter independent que sol tenir James Bond en les seves missions, no és estrany que una vegada més l'agent secret estigui en desacord amb els seus superiors. Després de rebre un missatge del passat, 007 viatja fins a Mèxic on trobarà el rastre de Spectre, encara que sembla que allà ningú s'alegri que l'agent es faci càrrec del cas.

Smoking blanc

Seguint l'estil de Skyfall, Spectre tornarà als 60. Bond s'enfrontarà a una "clàssica" organització que va aparèixer per última vegada el 1971, a "Diamants per a l'eternitat. A més, segons s'ha vist en les imatges promocionals de Spectre, les jaquetes blanques i l'estil dels anys seixanta tornarà també a la cinta, en una picada d'ullet indiscutible a la gloriosa etapa de Sean Connery.

Un Bond turmentat

La saga de James Bond no sempre ha tingut continuïtat en el temps. No obstant això, Spectre contindrà molts elements i referències a les últimes tres pel·lícules, les protagonitzades per Craig. Mr White (Jesper Christensen) tornarà a escena, ja que Bond investirà les relacions entre Quàntum i Spectre. A més el propi agent es veurà turmentat pel seu tràgic passat i la seva dura infància.

Qüestions personals

A 'Spectre' Bond serà el principal objectiu de tothom. Christoph Waltz interpreta Franz Oberhauser, un home sinistre i misteriós amb llaços molt estrets amb l'agent. D'altra banda, tindrem Dave Bautista que serà Mr. Hinx, un impontent assassí molt a l'estil dels malvats tradicionals de la saga. I en els despatxos hi haurà Andrew Scott, que interpretarà Max Denbigh, un oficial britànic que arribarà amb plans de canviar per complet l'organització per la qual Bond treballa i els seus propòsits.

L'últim film amb Craig

Encara no hi ha res confirmat, però 'Spectre' podria ser la última pel·lícula de Daniel Craig com James Bond. L'actor per la seva banda, no ha fet més que contradir-se pel que fa a la seva possible participació en una nova cinta i ja hi ha noms com els de Tom Hardy i Idris Elba que sonen amb molta força com a possibles substituts del britànic després. A més, en algunes de les seves últimes entrevistes promocionals ha criticat durament la figura de James Bond, a qui ha qualificat de misògin, per la qual cosa tot apunta al fet que Spectre serà el final de l'actor com a Bond.