L'aigua cristal·lina que banya les platges i cales d'Eivissa és un dels seus majors atractius. La transparència es deu a la posidònia oceànica, reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat.

A continuació, et proposem cinc destinacions que hauràs d'anotar en la teva agenda per visitar en les teves properes vacances d'estiu i gaudir dels millors plans d'Eivissa.

Ses Salines

Coneguda com la platja dels famosos, Ses Salines és un dels llocs més freqüentats per personatges públics i turistes durant les seves vacances d'estiu a la illa. Els estanys de sal, les torres de defensa, unes dunes interminables i una panoràmica única de Formentera són només alguns dels atractius que regala aquesta platja mediterrània pertanyent al municipi de Sant Josep.

La seva profunditat és escassa, cosa que la diferència de la resta de platges eivissenques.

Guinguetes, serveis per practicar esports aquàtics, lloguer d'hamaques i ombrel·les i banys, són alguns dels serveis que ofereix la coneguda platja.

Platjes del Compte

El famós illot situat enmig del mar és la principal característica d'aquesta cala pertanyent al municipi de Sant Josep. Actualment, és un de les destinacions més freqüentades pels turistes, atrets per l'aigua cristal·lina i les fines i nacaradas sorres que ofereix aquest meravellós racó estiuenc.

La platja està dividida en dues cales: Cala Conta i És Racó d'en Xic. Ambdues es troben separades per una guigueta, que ofereix una panoràmica.

Cala Bassa

La puresa de les seves aigües cristal·lines i els seus boscos de pins, savines i tamarius que l'envolten, són els trets més significatius de la platja eivissenca, cada vegada més freqüentada per personatges públics.

Situada en l'oest de la illa, Cala Bassa disposa de restaurants, quioscos, servei d'hamaques, ombrel·les i banys. A més, està comunicada per una línia d'autobús.

Benirràs

Caracteritzada per la festa dels tambors que protagonitzen els hippies tots els diumenges de l'estiu, la platja de Benirràs està envoltada d'extenses pinedes i ofereix unes fantàstiques postes de sol darrere d'una roca amb forma peculiar, coneguda popularment com 'el dit de Déu'.

És recomanable portar algun tipus de calçat per evitar cops i rascades, ja que encara que hi ha sorra és una cala amb pedres.

Serveis com l'aparcament asfaltat o les dutxes gratuïtes, van ser reconstruïdes després de l'incendi que va patir el 2010. A més, la platja disposa de bars i restaurants on és possible gaudir dels plats culinaris més típics de la cuina mediterrània.

Cala Salada

Envoltada per un entorn verd pràcticament sense urbanitzar, Cala Salada és una de les platges més visitades i un lloc habitual de fondeig de iots. Formada per dues petites cales, ambdues estan orientades a Ponent, per la qual cosa permeten gaudir de belles postes de sol. A més, també compten amb vistes a l'Illa sa Conillera, el major illot eivissenc.

Cala Salada i Cala Saladeta es troben separades per un sinuós camí rocós, que pot ser travessat pels turistes i residents més valents. No obstant això, hi ha un camí més fàcil pujant la muntanya, que permet accedir a Cala Saladeta de manera més ràpida i còmoda.