La nit de Halloween és el moment perfecte per fer volar la teva imaginació. En el cas de la cuina, les possibilitats són infinites. Si no vols passar-te la tarda entre els fogons i optes per un menú ràpid i senzill per Halloween, apunta't aquestes receptes que a més faran gaudir d'allò més als més petits de la casa.

Torrades fantasmagòriques

Ingredients:

- Tomàquet per sucar

- Formatge per fondre

- Olives negres

- Llesques de pa

Elaboració:

El primer que has de fer és untar el pa amb tomàquet. Col·loca el formatge al centre de la torrada, intentant donar-li forma de fantasma. Talla les olives negres per donar forma al que serà la cara dels teus fantasmes.

Fica les torrades al forn durant uns minuts i ja tindràs llest el teu menú de Halloween.

Dits amputats

Ingredients:

- Salsitxes fresques

- Ametlles laminades

- Salsa de tomàquet

Elaboració:

Aquest plat per Halloween és d'allò més utilitzat pel seu espectacular resultat i per la facilitat en la seva preparació. Només hauràs de disposar en un plat salsitxes i col·locar a les puntes de les mateixes l'ametlla, per simular una ungla. Finalment, rega les teves salsitxes amb la salsa de tomàquet i el resultat serà sagnant.

Ous d'aranya

Ingredients:

- Ous cuits

- Olives negres

- Pebrot vermell rostit

Elaboració:

El primer pas per aconseguir aquest plat de Halloween és posar els ous a coure. Quan els tinguis llestos, pela'ls i talla'ls per la meitat. En paral·lel, pica les olives negres per poder formar les aranyes que presidiran els ous. Aprofita també per tallar els pebrots en petites tires.

Amb tots els materials degudament tallats ja podràs muntar les aranyes sobre dels ous i rematar la decoració amb les tires de pebrot vermell.