La Molina és sinònim de neu, història, esport i diversió per a tots els públics. Ubicada en un enclavament on conflueixen les comarques de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès, La Molina es presenta com a motor de l'economia del territori que apropa la pràctica de l'esport als seus habitants, però també a la resta de Catalunya.

La novetat més destacada de la temporada és l'aposta de l'estació per agilitzar i facilitar l'adquisició dels forfets, gràcies a les màquines automàtiques «Check In» pensada per als clients que compren per primera vegada i encara no disposen de targeta xip. Les màquines estaran repartides pels diferents punts de venda de l'estació.

Comprant per primer cop i online, amb el codi QR la màquina expendrà directament el forfet i, per a properes vegades, només caldrà recarregar-lo per web o a través de l'APP.

Enguany l'estació compta amb un estadi de competició nou anomenat «Els Plans» a la zona de Torrent Negre.

D'altres novetats destacades són la millora i renovació dels actuals paravents, a més de les xarxes de seguretat als estadis de competició. Pel que fa a la qualitat de la neu, s'ha optat per la implantació d'11 nous canons de neu i s'han fet actuacions a les sales de màquines on es produeix.

Pel que fa a l'oferta infantil, els més petits podran viure una gran experiència en el nou Fun Park, situat a la zona de Trampolí. Es tracta d'un espai on els més menuts podran divertir-se gaudint d'unes baixades diferents i educatives.

Seguint amb les novetats, l'estació ha adquirit una màquina nova trepitjaneu i dues motos de neu per al servei d'evacuació i seguretat dels clients. De cara a l'arribada a les instal·lacions, serà molt més còmode aparcar gràcies a la millora de l'asfaltat. Per últim, els clubs de competició a la zona de Torrent Negre tenen noves consignes així com el lloguer de material, que també s'ha ampliat.

Estació de competicions

Com és habitual, La Molina serà l'escenari de diverses competicions internacionals, concretament al febrer i març, mes en què se celebraran dues Copes del Món IPC de les modalitats d'esquí i snowboard. Aquest hivern, els esquiadors i snowboarders podran gaudir de 70 quilòmetres esquiables dividits en 66 pistes per a tots els nivells, d'un boardercross i un halfpipe, el més gran de tot el Pirineu, a la zona Alabau.

Estació de competicions

A més, La Molina també està dissenyada per al públic no esquiador: ofereix també un gran nombre d'activitats a la neu, excursions en màquines trepitjaneu, circuits de raquetes de neu «Descoberta de la Fauna», tubbing i parc d'aventura als arbres, entre moltes altres propostes.

La Molina és fàcilment accessible des del nord i el sud de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès i es troba a només 150 quilòmetres de Barcelona i a 20 quilòmetres de Puigcerdà.

Mitjans de transport públic com l'Ski tren i l'Ski bus fan d'aquesta estació una de les més ben connectades de tot Catalunya.

D'altra banda, l'estació de la Cerdanya està compromesa amb les persones amb mobilitat reduïda, ja que compta amb el Centre d'Esport Adaptat (CEA).

Així, l'estació ha adequat les infraestructures a les entrades als telecadires o la pista de debutants «El Bosquet», i el lloguer de material, entre d'altres. També ofereix classes d'esquí, snowboard i classes guiades amb professors experimentats.