14 de febrer de 2019
14.02.2019
Diari de Girona

Com elaborar salsa cèsar casolana light

La versió lleugera d'una recepta deliciosa sense maionesa ni oli per acompanyar les teves amanides

14.02.2019 | 21:58
Amanida cèsar

La salsa cèsar és un dels millors adreços per a nombrosos plats, entre ells, les amanides, però té un inconvenient per a aquells a dieta: la seva base, de maionesa i oli, és alta en calories. Aquí expliquem com fer una deliciosa i saludable salsa cèsar light amb base de formatge fresc i ou cuit.

La recepta és molt senzilla i l'elaboració no porta molt temps. A més d'una batedora de braç, necessitaràs alguns ingredients bàsics.

Ingredients per a fer salsa casolana light

- 1 dent d'all
- 4 anxoves
- 3 culleres petites de suc de llimona
- 2 cullerades petites de formatge parmesà
- 1 cullerada petita de mostassa
- 125 grams de formatge fresc 0% matèria grassa
- 1 ou cuit
- 1 polsim de sal

Elaboració de la salsa cèsar light

Posem l'ou cuit en el recipient per a batre i afegim el formatge fresc (o, en defecte d'això, qualsevol tipus de formatge cremós).
Afegim també la dent d'all, la cullaradeta de mostassa i el polsim de sal.
Per a donar aroma, tirem les dues cullerades petites de formatge parmesà. En funció de la intensitat que vulguem donar-li a l'adreç, afegim entre 2 o 4 anxoves.
Batem la mescla. Si el resultat és molt espès, podem afegir un parell de cullerades petites d'aigua fins aconseguir la consistència desitjada. Llestos! 
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook