Organitzar un viatge sempre és un maldecap, i més quan es tracta de dates tan assenyalades com la Setmana Santa en què és més difícil trobar un vol o un hotel decent. Tot i que en aquesta època els preus es disparen, les companyies aèries 'low-cost' i les destinacions barates et poden ajudar a viatjar aquesta Setmana Santa sense haver de rascar molt la butxaca.

Porto

Qualsevol època de l'any és perfecta per visitar als nostres veïns i gaudir d'una de les ciutats més carismàtiques de Portugal. Deixa't portar per l'ambient únic que trobaràs al costat del pont de Lluís I, una zona plena de bars i terrasses, o gaudeix dels famosos vins de l''alto Douro' i de les acolorides façanes dels edificis de Cais de Ribeira.

Si no trobes vols barats per arribar fins a Porto, sempre pots optar per un viatge per carretera, que encara que porti més temps serà més econòmic.

Niça

Un altre dels viatges més barats per aquesta Setmana Santa es troba a la costa blava francesa. Niça s'ha convertit en els darrers anys en una de les destinacions més econòmiques per a una petita escapada. Aquí podràs gaudir dels seus múltiples museus, les seves galeries i, si el temps ho permet, les seves famoses platges.

Bordeus

També a França trobem un altre dels viatges més barats que podràs fer aquesta Setmana Santa. Bordeus, l'anomenada 'la perla d'Aquitània', compta amb un conjunt urbà replet de monuments que va ser declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat el 2007. La ciutat és a més coneguda mundialment per les seves vinyes, sobretot des del segle XVIII, el que la converteix en una destinació ideal per als amants del vi.

Cracòvia

L'atrafegada història de l'antiga capital de Polònia, present en cada racó, la converteixen en una destinació increïble. A més, és un dels viatges més barats per Setmana Santa: menjar un menú pot costar sobre els 4 euros, i dormir en un hotel de 5 estrelles, al voltant de 50.

Londres

Londres és un dels destins preferits pels espanyols per escapar-se de vacances. La seva arquitectura, activitat frenètica, palaus o joies culturals com el Museu Britànic t'atraparan des de qualsevol moment. Un dels viatges més barats que podràs fer aquesta Setmana Santa.

Lisboa

Portugal és una de les destinacions més barates que podràs trobar fora d'Espanya, fins i tot a la seva capital. Lisboa connecta a la perfecció el casc vell i la ciutat moderna. La plaça dels Restauradors i la Plaça del Marquès de Pombal són un bon començament per conèixer la ciutat. El castell de Sant Jordi és un altre dels seus atractius turístics, les vistes de tota la ciutat són perfectes al vespre.

Bolonya

Si el que t'agrada és Itàlia però vols fugir dels alts preus de ciutats com Roma o Venècia i optar per viatges més barats per Setmana Santa, Bolonya és la millor opció. La capital de la regió Emília-Romanya pot presumir de tenir el segon nucli medieval més gran d'Europa. A més, si tens temps pots aprofitar i visitar ciutats properes com Parma o Mòdena.