Arriba setembre i això comporta la volta al col·legi, a la rutina i al treball. Perquè si ets dels que ja s'han gastat totes les vacances d'estiu, és possible que ja estiguis comptant els dies que et queden per al pròxim pont.

Però la volta al treball no té per què ser tan dura. Amb una mica d'ajuda com la que trobaràs en els llibres que et proposem a continuació veuràs com els teus dies són molt més fàcils i plens.

'Per què fem el que fem?', de Mario Sergio Cortella

Si has caigut en la monotonia i no trobes cap motivació en el teu dia a dia, aquest és el teu llibre. Mario Sergio Cortella aborda en ell qüestions relacionades amb el treball, la recerca de nous propòsits, els valors i la lleialtat a un mateix. Un manual per a qüestionar-te el present i el futur de la teva vida.

'Recuperar la il·lusió: el llibre pràctic de la inutilitat del sofriment', de María Jesús Àlaba Reyes

L'autora d'aquest llibre, una reconeguda psicòloga amb més de trenta anys d'experiència, dóna les claus per a poder posar en marxa aquest pla que t'ajudarà a avançar en el camí de la felicitat. Amb l'ajuda d'exercicis i casos reals podràs posar en pràctica tècniques amb les quals desenvolupar la teva intel·ligència emocional i recuperar la il·lusió.

'8 dies aixecant-me de #BuenHumor: Actituds i valors per a créixer com a persona', de Sebas Lorente Valls

Arribar al treball de bon humor no és una tasca fàcil, especialment després de les vacances. Però amb aquesta oda a les albes felices et serà més fàcil potenciar les actituds positives en el teu dia a dia. El llibre de Sebas Lorente Valls t'ajudarà a apreciar la realitat en la que vius i a oblidar-te del drama als problemes menys importants.

'Mindfulness. La llum de la ment', de Ramiro Calle

Segurament hagis sentit parlar, almenys en alguna ocasió, del 'mindfulness'. Aquesta tècnica basada en la meditació, que ha anat guanyant cada vegada més adeptes, consisteix a estar atent de manera intencionada a les nostres accions, pensaments o sentiments, sense jutjar si són adequats o no. I aquesta obra de Ramiro Calle t'ajudarà a aconseguir aquesta atenció plena gràcies als mètodes concebuts pels grans mestres des de fa mil·lennis.'El Llibre De les Petites Revolucions', d'Elsa Punset

La volta al treball t'angoixa o entristeix? No saps què fer quan et sentis decebut? En aquest llibre Elsa Punset t'ajudarà a entrenar les teves emocions a través d'una sèrie de petites accions quotidianes per a poder fer front a situacions que et superen i aconseguir un benestar ple.