Els cinèfils que encara no hagin vist pel·lícules com "Mentre duri la guerra", "Downton Abbey", "Joker" o "Zombieland: mata i remata" tenen la possibilitat de veure-les els pròxims tres dies per només 2,90 euros si van a alguna de les 3.069 pantalles que celebren la Festa del Cinema.

Aquesta és la dissetena edició d'una festa que va néixer per motivar els espectadors a veure les pel·lícules en pantalla gran, una iniciativa organitzada per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics, la Federació de Cinemes d'Espanya i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals, que compta amb el suport de 351 cinemes de tot Espanya.

Per participar a la Festa del Cinema, els espectadors hauran de seguir els tràmits habituals en edicions anteriors, començant per aconseguir la seva acreditació a la web oficial www.fiestadelcine.com.

Els interessats podran adquirir les seves entrades, encara que exclusivament per Internet, tant en les webs dels cinemes com en les webs tradicionals de venda d'entrades, i a partir d'aquest dilluns, primer dia de la Festa del Cinema, també a taquilla.

Aquesta nova edició comptarà amb una cartellera especialment diversa quant a gèneres i nacionalitats de les pel·lícules que estaran disponibles durant els tres dies de l'esdeveniment.