Ingredients:

65 g de farina sense refinar (10-11% de gluten)

6 g de llevat de forner

120 ml de llet

4 ous

390 g de farina sense refinar (10-11% de gluten)

9 g de sal

230 g de mantega pomada sense sal

600 g de fruita confitada

sucre blanc

pinyons

1 gota d'anís dolç

Elaboració:

1. Escalfem la llet al microones perquè sigui tèbia (de32 a 38ºC).

2. Triem un bol gros i hi aboquem els 65 g de farina. Desfem el llevat amb els dits i el barregem amb la farina.

3. Tirem la llet al bol i, amb un batedor de mà, barregem els ingredients del recipient. Hem de fer-ho a poc a poc, perquè no faci grumolls.

4. Un cop feta la crema, la deixem al voltant de 30 minuts a temperatura ambient perquè faci esponja.

5. Batem els ous i els anem incorporant, a poc a poc, a l'esponja, mentre amassem lentament.

6. És el moment d'incorporar-hi la resta de la farina, sense parar d'amassar.

7. Deixem reposar la massa 5 minuts a temperatura ambient i hi incorporarem després la mantega, sense parar d'amassar.

8. Tirem una mica d'oli amb un esprai al damunt de la massa i l'emboliquem amb paper film, sense pitjar gaire i la deixem a la nevera unes 4 hores com a mínim.

9. Perquè la massa no s'adhereixi, impermeabilitzen la superfície on la treballarem amb una mica d'oli.??

10. Estenem la massa amb un corró i la decorem amb fruites confitades, sucre, uns pinyons i unes gotetes d'anís pel damunt. Deixem reposar la coca un parell d'hores perquè fermenti.

11. Posem la coca al damunt d'una superfície antiadherent i a sobre de la safata del forn. Introduïm la safata al forn, al voltant de 200 graus, durant 20 minuts.