01 de agost de 2020
01.08.2020
Diari de Girona

Les 10 millors sèries d'aquest segle

Malgrat una mala temporada, els lectors de Digital Spy trien 'Juego de Tronos' com la millor ficció

01.08.2020 | 20:07
Emilia Clarke i Kit Harington interpretant a Daenerys i Jon Nieve

Quina és la millor sèrie d'aquest segle? A aquesta pregunta s'han enfrontat els lectors de Digital Spy, que celebra la publicació de la seva primera revista digital demanant als seus lectors que triïn la millor sèrie del segle XXI.

I la que s'ha emportat aquest honor ha estat 'Juego de tronos', la sèrie de HBO basada en els llibres de George R.R. Martin. La producció guanyadora de 58 Premis Emmy, ha aconseguit liderar el rànquing enfront d'altres títols molt aplaudits com 'Stranger Things', 'Killing Eve' o 'Chernobyl'.

Tot i que els seus dues últimes temporades han provocat divisió i polèmica entre la crítica i el fandom, això no ha impedit que els més de 3.000 lectors de la web hagin triat a la ficció basada en la saga literària de George R.R. Martin com la millor sèrie d'aquest segle, la qual cosa ha fet que sorgeixi la pregunta de si una mala temporada o un desenllaç irregular ha d'afectar a tot el conjunt de la sèrie.

"Sincerament, em sento increïblement honrat que hagi passat això i d'haver format part d'això", ha declarat Richard Brake, conegut per haver estat el Rei de la Nit en la quarta i cinquena temporada, a Digital Spy.

En segon lloc, s'ha quedat 'Stranger Things', la icònica sèrie de Netflix té pendent d'estrena la seva quarta temporada. Tanca el podi, en tercera posició, l'emblemàtica 'Doctor Who', que va emetre la seva dotzena tanda d'episodis a principis d'enguany.

Aquestes són les 10 sèries millor valorades:

1. Juego de tronos

2. Stranger Things


3. Doctor Who

4. Sherlock

5. Breaking bad

6. The Great British Bake Off

7. Killing Eve

8. Gavin & Stacey

9. Line of Duty


10. Chernobyl

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook