El GEiEG, l'entitat centenària i capdavantera en l'àmbit esportiu i social a les comarques gironines, ha revolucionat els serveis de fitness de les seves instal·lacions amb una aposta ambiciosa i decidida per convertir-se en una referència en l’àmbit de l’entrenament cardiovascular i muscular i la salut física. El club ha renovat les dos sales de fitness i tres d’activitats dirigides, a Sant Narcís i Sant Ponç, equipant-les amb una àmplia varietat de maquinària d’última generació Technogym, comptant també amb una extensa i variada graella de classes grupals, amb més de 90 sessions setmanals per a totes les edats. L’Àrea de Fitness compta amb tècnics especialitzats que ofereixen assessorament i plans d’entrenament personal per assolir els objectius de cada usuari o usuària. A més, a Sant Narcís també s’ha instaurat un sistema de monitoratge i sessions virtuals Aplifit.

Aspecte de les sales de fitness del Grup. GEiEG

Els usuaris podran gaudir de sessions de tonificació, del mètodes pilates, practicar l'anomenat energy ciclying, una activitat de resistència damunt la bicicleta, sessions de zumba i strong zumba, del programa d'entrenament bodybalance, d'activitats amb l'objectiu de dissipar el dolor d'esquena que molta part de la població pateix i d'altres pràctiques com ioga, global fit o pilates hipressius.

Les activitats estan dirigides per personal acreditat i de primer nivell

Totes les activitats estan coordinades i dirigides per professionals acreditats i de primer nivell. Sota el lema "Ara et toca a tu, apunta't a la revolució" s'ofereix un gran ventall de possibilitats adaptades a les condicions de cada persona i dels objectius que es volen assolir.

La sala està equipada amb maquinària d'última generació. GEiEG

Les sales de fitness del GEiEG de Sant Narcís i Sant Ponç estan obertes de dilluns a divendres de 7 a 22h i dissabte de 7 a 14h. Sant Ponç també obre diumenge de 8 a 14h. Els equipaments disposen d’aparcaments de bicicletes i patinets i estan ben connectades amb la xarxa de transport públic. Sens dubte, t'ofereixen les màximes facilitats perquè t'animis i provis aquesta gran oferta d'activitat física i esportiva.

Aquestes millores dels serveis de fitness coincideixen amb el llançament d’una magnífica promoció de socis, amb quota d’entrada gratuïta i mensualitat de fitness gratuïta fins al mes de novembre. Trobareu tota la informació aquí.