El GEiEG ha finalitzat el pla de millores més ambiciós dels últims anys amb la construcció de dues noves pistes de pàdel i quatre de tennis de superfície ràpida Green Set a les instal·lacions de Sant Ponç. D’aquesta manera, el club augmenta fins a vuit el número de pistes de pàdel, permetent ampliar els serveis d’escola, classes particulars i la organització de competicions socials. Pel que fa a les pistes de tennis, s’ha substituït el terra i s’han renovat tots els elements exteriors i els suports de les xarxes.

El nou camp de futbol de Palau disposa de gespa artificial d’última generació GEiEG

En paral·lel el club ha estrenat el nou camp de futbol als equipaments de Palau amb gespa artificial d’última generació i homologació FIFA i ha finalitzat la renovació del camp de llançaments d’atletisme.

Aquestes actuacions coincideixen amb la recent remodelació de les sales de fitness de Sant Ponç i Sant Narcís, en les quals, a partir d’avui, també s’amplia la programació d’activitats dirigides amb sessions virtuals de ciclisme indoor i la implantació de l’aplicació de monitoratge d’entrenaments Aplifit. El GEiEG té activa una magnífica promoció d’alta de socis, amb quota d’entrada gratuïta, fins a finals d’any. Trobareu tota la informació a geieg.cat.

S’amplia la programació d’activitats dirigides a les sales de fitness GEiEG