Les 5 millors destinacions gironines per sorprendre a la teva parella durant la Setmana Santa

Torna a conquistar el seu cor!

Parella

Parella / Pixabay

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Ja queda molt poquet per gaudir de la Setmana Santa! Ara és el moment de regalar-te unes vacances en parella i deixar la rutina a un costat. Sorprèn a la teva mitja taronja amb un viatge sorpresa. No fa falta anar gaire lluny per gaudir de moments de benestar, tranquil·litat i per reviure moments intensos d'amor i passió. Les terres gironines tenen l'encant necessari perquè tornis a conquistar el seu somriure. 

Aquí et deixem les 5 propostes més atractives de la zona:

  • Peratallada: poble empordanès declarat conjunt històric-artístic i bé cultural d'interès nacional (BCIN). Si us agrada la tranquil·litat, la naturalesa, l'arquitectura, els contes de fades i els pobles medievals, no us podeu perdre visitar Peratallada. Un nucli antic impressionant, conservat amb els seus carrerons, la seva muralla, el seu castell i tota la seva arquitectura popular. Aquí reprendreu el vostre amor incondicional. 
  • Blanes: si us agrada la platja, la gastronomia i l'ambient festiu, la Costa Brava és el vostre destí. Blanes compta amb diverses cales on poder passar el dia: Cala Sant Francesc, Cala Treumal o la Cala Sa Forcanera. També compteu amb una àmplia diversitat de locals per fer un bon àpat i si el que voleu és gaudir d'unes magnífiques vistes, heu de pujar a Sa Palomera: una formació rocosa que es troba en el mateix passeig principal de la platja, on s'hi accedeix per unes escales i des d'on podreu admirar el port de Blanes, una petita part del municipi i el mar. Aprofiteu per fer l'escena de Titànic.
  • Figueres: la màgia i la història envolten la ciutat de Dalí. Espais emblemàtics, gent formidable i un munt d'experiències per viure. Si sou uns amants de l'art, la cultura i la història no us podeu perdre tots els espais dedicats a l'artista català. Tampoc us podeu perdre espais com la Rambla o el mercat del municipi. La gastronomia, l'ambient, les botigues, l'oci nocturn... Una ciutat on no us perdreu, però tampoc us avorrireu!
La Rambla

La Rambla / Ajuntament de Figueres

  • Ripoll: si voleu descobrir un espai natural on gaudir de llargues passejades per la muntanya i no quedar aïllats, aprofiteu per passar-hi uns dies. Ripoll és un municipi amb un gran valor cultural: carrers màgics, ponts impressionants i una arquitectura de pel·lícula. El municipi en si us durà a l'època medieval. Rius, fresqueta, esports de muntanya, naturalesa, aire pur, gastronomia, comerç i proximitat a altres municipis amb moltes rutes. Així doncs, si voleu gaudir d'unes vacances envoltats de naturalesa i fent esport, aprofiteu que ara encara si està fresquet!
Ripoll

Ripoll / Ajuntament de Ripoll

  • Begur: tornem a la costa. Begur és un petit municipi amb uns grans paratges naturals. La seva ubicació i les seves tradicions fan que sovint tinguin turisme. Begur té platja i cales. Aiguablava o Aiguafreda són les més visitades pel seu encant natural. Gaudir d'un petit paratge acompanyat d'una gastronomia costanera, tranquil·litat, naturalesa i descans, juntament amb la persona que més estimes, no té preu! Gaudiu de Begur i torneu com nous a la temuda rutina.
Begur

Begur / Ajuntament de Begur

Ara només et toca triar el lloc, els dies, fer la reserva o planificar la sortida i sorprendre a la teva parella. De ben segur, que gaudireu del vostre amor com el primer dia en què us vau conèixer!