La fira de vehicles Camper i Overland més gran del sud d'Europa tindrà lloc aquest cap de setmana a Girona

El Meeting Camper IATI se celebra del 2 al 4 de juny a Fang Aventura

Meeting Camper IATI és la fira overland més gran del sud d'Europa

Meeting Camper IATI és la fira overland més gran del sud d'Europa / Meeting Camper IATI

Jesús Badenes

Jesús Badenes

Del 2 al 4 de juny del 2023, a Fang Aventura, Girona, es durà a terme la X edició de Meeting Camper IATI, la fira de vehicles càmper, overland expeditions 4x4, camions i cèl·lules. Aquest esdeveniment únic reuneix els amants dels viatges i els professionals del sector per celebrar una dècada plena de somnis complerts, experiències enriquidores i horitzons ampliats.

 Des del seu inici, Meeting Camper ha estat el punt de trobada per als apassionats del món Overland i de l'estil de vida camper. Durant nou anys, ha donat suport a empreses emergents al mercat overland i camper, ha brindat assessorament a viatgers i ha aplanat el camí per a futurs aventurers, proporcionant informació, opcions i presentant nous amics.

En el desè aniversari, la fira es consolida com l'esdeveniment de referència per a professionals del sector Overland, del món Camper i viatgers en general. Tant se val com viatgis, la Meeting Camper està oberta a tothom: ja sigui en un 4x4, camió, camper, autocaravana, cotxe, tenda de campanya, bicicleta, motocicleta o motxilla. L'important és el desig d'explorar el món i descobrir-ne les meravelles.

Què pots esperar a la Meeting Camper IATI? A la zona d'expositors, envoltat de natura, trobaràs els professionals més destacats del sector, que et brindaran informació sobre camperitzacions, accessoris 4x4, equipament de càmping i caravàning, productes per a campers, botigues de sostre, preparació de vehicles per a l'aventura, homologacions, lloguer i venda de vehicles habitatge nous i d'ocasió, així com tallers útils per aquells que es preparen per a una aventura "overland".

A més, podràs escoltar grans viatgers que compartiran les seves experiències a les rutes més emblemàtiques del planeta, mentre gaudeixes d'una àmplia varietat de menjar a la zona de Foodtrucks. Deixa't inspirar pels vehicles i els seus amos a la zona d'acampada.

Es poden escoltar les aventures d'altres grans viatgers

Es poden escoltar les aventures d'altres grans viatgers / Meeting Camper IATI

Per a aquells que vulguin assistir amb mascotes o nens, la Meeting Camper IATI els acull de bon grat. Es permeten mascotes, sempre que estiguin lligades en tot moment i se'n recullin els excrements. Els nens són benvinguts i poden gaudir de totes les activitats i serveis de l'esdeveniment. A més a més, hi ha la possibilitat d'assistir-hi com a visitant de dia per només 5 €, nens gratis fins a 14 anys.

Pel que fa a les preguntes freqüents, s'aclareix que el preu de l'entrada és per vehicle, independentment de la quantitat de persones o nits que es pernocti al recinte. Tot i que no es compta amb punts d'electricitat ni àrees per buidar aigües grises, es proporcionen serveis com banys, dutxes, vestuaris, zona per rentar plats, bar/restaurant, food trucks, venda de pa i brioixeria, zona comercial i un circuit 4x4 pels amants de l'aventura tot terreny.