El viatge de l'Otger, un noi de 13 anys, a les darreres hores del setge de l'11 de setembre a Barcelona és el fil argumental de l'obra 'ONZE.NOU.CATORZE', que s'estrenarà el 19 d'octubre al Centre Cultural el Born. El jove es veu involucrat en els darrers moments de la defensa de la ciutat en una història amb la guerra, el setge, el coratge, l'amor i la derrota com a elements comuns. L'obra s'inicia l'any 2080 quan Otger, ja amb 80 anys però amb aspecte molt modern i rocker, explica com el seu avi, abans de morir el 2014, li va regalar una capsa misteriosa, amb un medalló, un llibre vell i iPhone 5 trencat i en obrir el telèfon un vent huracanat el va transportar a la matinada del 1714 a Barcelona.

Otger es veurà directament implicat en les últimes hores del setge a la capital catalana i haurà d'encaixar les tres peces que va trobar dins de la capsa del seu avi per descobrir, no només el misteri que amaguen sinó per acabar coneixent de primera mà qui és ell i l'origen de la seva família.

Escrita per Víctor Alexandre i musicada per Toni Xuclà, 'ONZE.NOU.CATORZE' s'estrenarà el proper 19 d'octubre a la sala Moragues del Centre Cultural El Born. Protagonitzen el musical els actors Feliu Formosa, en el paper d'Otger vell, i Marc Balaguer, en el paper d'Otger. Completen el repartiment els actors Ficard Farré, Pep Cortés, Pau Vinyals i Elena Tarrats.