Setmana Santa: Els millors plans de Divendres Sant a les comarques gironines

Descobreix tot el que pots fer aquesta Setmana Santa

La Setmana Santa arriba carregada de plans per a tots els gustos i totes les edats. Des de Diari de Girona hem seleccionat les millors idees per passar un gran Divendres Sant fora de casa.

Festival LumLab a Sant Feliu de Guíxols

Del 7 al 9 d'abril, LumLab, un proposta amb instal·lacions creatives per gaudir de la ciutat plena de llum. A les 21:30h, a la platja, espectacle inaugural: 30 barques de l'Associació Llop de Mar, el Fortí i el Club Nàutic Sant Feliu, sota la direcció de nueveojos, disseny d'il·luminació d'Andreu Fàbregas i música de Xavi Lloses.

Festa Major de Cornellà de Terri

A les 12h a la plaça de Maig, tallada de l'arbre de Maig. A les 16:30h, cançons de taverna amb Grana i Moscatell. A les 22h, Removida.

Festa de Pasqua a Darnius

Durant tota la jornada, mercat i venda de brunyols a la plaça. A les 17h, audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona.

Bandera de Catalunya a Bellcaire d'Empordà

Durant tot el dia al nucli antic del municipi, celebració del Mercat Medieval. A les 17h, les 19h i les 21h, visites teatralitzades de l'espectacle "Bandera de Catalunya"

El torneig de futbol base MIC a la Costa Brava

La 21a edició del torneig internacional de futbol base MICFootball (MIC – Mediterranean International Cup) se celebra des de dimecres fins aquest diumenge 9 d'abril a la Costa Brava. El campionat reuneix un total de 344 equips procedents de 33 països dels cinc continents i es disputen 842 partits en 35 municipis de la província de Girona. 

Vaixell d'ocasió a Empuriabrava

La plaça de les Palmeres i l'entorn del Club Nàutic d'Empuriabrava acull, fins diumenge, la Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava.

Fira de la garnatxa i el brunyol de Garriguella

A les 10h als jardins del Celler Trobat, inauguració de la fira de la garnatxa i el brunyol amb el pregó a càrrec de l'enòleg de les Caves Castell de Peralada, Delfí Sanahuja. Tot seguit, concert de Leila Claud.

Fira Medieval d'Hostalric

Hostalric celebra fins diumenge la 26a edició de la Fira Medieval. Durant tres dies es podrà gaudir d'un ampli ventall d'activitats per a totes les edats com exihibicions, tallers, espectacles medievals, música i animació pels carrers del poble.

Festival Còmic a Figueres

A les 12h a la Plaça Josep Pla, espectacle itinerant "En campanya", a càrrec de Solucions Escèniques. A les 18h a la plaça Catalunya, representació de l'espectacle "Jamais en retraite, de la companyia Zània. A les 21h a La Cate, Judit Martín i Mónica Ballesteros presenten "Pongo". A les 23h al Casino Menestral, representació de l'espectacle "Las putas amas", a càrrec de Patricia Sornosa i Patricia Espejo.

Monòleg a Sant Feliu de Guíxols

A les 12:30h a la Terrassa Fènix de la sala Las Vegas, monòleg a càrrec de Ruben Calvo i Pep Alejandro.