Festivalot torna a Girona aquest cap de setmana

Música, activitats i gegants durant el 27 i 28 de maig

Festivalot

Festivalot / Festivalot

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Aquest cap de setmana, 27 i 28 de maig se celebra el Festivalot a Girona, un festival per a la família, en un entorn obert per gaudir del temps en família mentre gaudeixes de l'art musical de diversos compositors, DJ i grups musicals. Activitats per a grans i petits, des de gegants fins a furgoteques.

El festival més esperat de la temporada 2023

Festivalot té una àmplia varietat d'artistes convidats, alguns actuaran al parc de la Devesa i altres ho faran a l'Auditori de Girona. Els horaris estan adaptats a les famílies, començant des de les 10 h del matí fins a les 20:15 h de la tarda, aproximadament. 

Alguns dels artistes que podreu trobar seran Dr. Prats, Roba Estesa, El Pot Petit, Els Catarres, Musicals per als més menuts i Black Music Big Bang Junior, per exemple. El Festivalot col·labora activament amb la Fundació A.Bosch, experta en la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils.

A part dels concerts, el festival Festivalot comptarà amb servei de pintacares, els geganters de La Bisbal, taller de danses tradicionals, taller de ball de bastons, taller "cançó de taverna" amb grana i moscatell, tast d'instruments pels més menuts de la casa, firma d'artistes, jardí de lectura i tallers per aprendre a utilitzar desfibril·ladors, per exemple. Un festival replet de sorpreses, tradicions, màgia, música i sobretot, regals de temps per gaudir en família.