Platja Gran de L'Estartit

Nit de música trencadora en clau femenina

Des de que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, ??Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació, el seu paper com a formació inusual i trencadora. Integrada per onze instrumentistes de vent i percussió, la BPO (com ja es coneix també a el grup) ha aportat un aire fresc i alegre a el panorama de les fanfàrries del nostre país.

Amb formacions, experiències i influències diverses però compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes onze dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d'energia.

Amb nous singles, un EP per estrenar i una gira emocionant a començar, aquest grup portarà a ÍTACA energia, festa i ganes de ballar en un espectacle pensat i preparat per a aquests temps en què l'audiència, encara que asseguda, surti amb les piles carregades i una somriure d'orella a orella.

Completa el cartell d’aquesta nit la cantautora Travis Birds, una de les últimes revelacions de l’escena espanyola que presentarà el seu nou disc La Costa de los Mosquitos. En aquest treball Travis Birds mostra el seu món interior, ple de matisos, de colors i de textures.

La Costa de los Mosquitos serà un abans i un després després de l'èxit aconseguit amb Coyotes, capçalera de la sèrie El Embarcadero i la meravellosa versió costat de

Benjamín Prado de 19 dies i 500 nits de Joaquín Sabina. Un disc dels que val la pena gaudir en directe.