Hi ha vida després de The Bellrays i es diu Lisa & The Lips. Lisa Kekaula no ha perdut energia, segueix tenint ull clínic per escollir quins temes incloure en un show ajudant a internacionalitzar el Soul. Ha aconseguit que una banda formada majoritàriament per músics espanyols, a excepció del seu inseparable Bob Vennum, es fusioni amb la seva ànima soul americana, abolint fronteres creatives, geogràfiques i espirituals.

Un projecte en el que practiquen un incendiari soul-funk amb el que rebentaran les soles de les vostres sabates. Imprescindible veure damunt l’escenari a aquesta lleona californiana que amb més de 20 anys de trajectòria ha sabut combinar com quasi ningú el soul i el punk-rock. Energia física i potència vocal inapel·lables.

La veu de Clara Gispert és el fil conductor del seu primer projecte personal, un projecte fresc i sorprenent on la música clàssica europea i la tradició del jazz, el blues i el country del segle XX s'enfronten a les possibilitats sonores i estilístiques del hip hop i el pop actuals.

Les seves cançons parlen de les contradiccions latents a la societat, de l'extraordinari en allò quotidià i de la dona com a força impulsora, creadora i protagonista de la seva pròpia història.

El resultat és un espectacle amb composicions sòlides i atrevides que entren a l'oient com la seda i que Clara canta amb una gran soltesa estilística i una expressivitat esglaiadora.