L'homenatge més autèntic i talentós del món als The Temptations originals! Un espectacle dinàmic amb 5 vocalistes liderats per Glenn Leonard, el llegendari antic tenor principal dels The Temptations, amb tota la coreografia, la personalitat, el talent i l'estil dels originals i ja desapareguts The Temptations.

Glenn Leonard va ser el seu tenor principal entre 1975 i 1983, i va gravar 10 àlbums amb el grup, inclosa la versió original de The Temptations de "Silent Night", que és una de les cançons més sonades a la ràdio a tot el món durant el Nadal. Glenn també va actuar i va gravar amb tots els membres originals durant el famós The Temptations Reunion Tour el 1982.

Completant aquesta formació dinàmica hi ha Shelton Price, James Faison, l'antic artista de gravació d'Atlantic Records Kareem Ali i una de les veus més poderoses del show business americà Andre Jackson! Tots, al capdavant d’una super banda per gaudir dels grans èxits dels mítics The Temptations i d’un autèntic espectacle made in USA.

Com diu la famosa cançó: Get Ready, ‘Cause Here They Come! (Prepareu-vos, perquè aquí vénen!)

Únic concert a l’Estat.