Sardanes d'Estiu

Com ja és tradició a Santa Coloma de Farners, la plaça Farners tornarà a acollir un any més les populars 'Sardanes d'estiu', que s'han convertit en els darrers anys en un punt de trobada per a gaudir de les nits estiuenques a la ciutat.

En total hi ha programades 9 actuacions que tindran lloc cada dilluns dels mesos de juliol i agost, de 22.00 a 24.00 h. D'aquesta manera, les nits dels dilluns d'estiu a Santa Coloma estaran amenitzades, com sempre, per la cobla la Flama de Farners, que ens delectarà en primícia amb el seu ampli repertori musical.

La primera ballada serà el pròxim dilluns 5 de juliol, i la darrera el 30 d'agost. Tot i la millora de la situació epidemiològica, des de l'Ajuntament recomanem no abaixar la guàrdia i respectar la normativa vigent en matèria de salut pública amb motiu de la pandèmia.

En aquest sentit, en el marc de les mesures de seguretat i protecció Covid-19, el PROCICAT estableix el següent:

- Sardanes de màxim 25 persones.

- Respectar el distanciament entre rotllanes d'1,5 metres.

- Tothom qui estigui ballant haurà de dur posada la mascareta.

En nom del consistori fem una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva pel que fa al compliment de les normes de contenció del virus. Us esperem cada dilluns a la plaça Farners.