Festival Mirades 2023

El projecte ressegueix el paisatge familiar recent dels seus avantpassats, un viatge a dues escales, geològica i humana, en una regió en la qual el temps sembla haver-se detingut. I ho fa des de 2016 al municipi d’Orce, assenyalat des de 1982 com un possible bressol de la civilització europea.

L’autor esquartera la realitat per a recompondre-la en formats diversos, contenidors exquisits d’escenes macro i micro, on insereix una selecció afinada de formes i textures que atura literalment en l’atemporalitat mitjançant una gestió de la llum de precisió quirúrgica. Amb Cubil, Sergi Batlle es reconeix en el coneixement d’aquest entorn, alhora que enfila el mirall d’una línia temporal regressiva i infinita.

Sergi Batlle. Cassà de la Selva, 1976. És llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha assistit a diversos cursos d’especialització de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i, actualment, compagina la seva feina com a dissenyador gràfic i docent amb projectes personals.

Ha participat en diferents exposicions individuals i col·lectives a espais com el Centro de Arte Contemporáneo José Saramago d’Orce (Granada), el FineArt d’Igualada i la Fundació Valvi de Girona, entre d’altres.