Descripció

En el fascinant món de la improvisació teatral, la companyia Del Gremi presenta el Festival Improvist, on amb els seus espectacles transporta els assistents en un viatge únic i emocionant en què tot està per fer i res no es repeteix.

Cada nit, el públic es converteix en un element vital per a la creació de l’espectacle, ja que se’l convida a escriure frases que li agradaria veure representades a l’escenari.

Els intèrprets desafien els límits de la imaginació i donen vida a una sèrie de personatges i de situacions hilarants, entrellaçant les frases escrites pel públic en una narrativa única i sorprenent, i creant moments còmics que mantenen l’audiència enganxada des del primer minut a aquesta experiència teatral interactiva i emocionant.

Cada funció és un moment efímer, una obra d’art que neix i desapareix en el mateix instant, i que deixa el públic amb la certesa d’haver estat testimoni d’una funció única i irrepetible.

Direcció i producció: Anna Aumatell

Intèrprets: Elena Sánchez, Jessica Mellado, Montse León, Jordi Cortés, Sara González, Usu Tambadou, Mireia Tresserras, Mariona Riera, Anna Aumatell

Lloc: La Carbonera