El Festival Inund'art va néixer l'any 2006 com una trobada de joves artistes, una proposta exploratòria que presentava més de vuitanta treballs d'un centenar d'artistes fruit de la col·laboració de diverses entitats. Naixia una mostra d'art multidisciplinari, un espai d'intercanvi, de debat i reflexió entre joves creadors, tècnics culturals, artistes i públic. L'any següent ja es va constituir com a entitat pròpia i rebia el suport de les principals institucions gironines, i des de llavors només ha fet que créixer.

Actualment Inund'art és un festival de referència en l'art contemporani, és una plataforma cultural per a la promoció de la creació, la producció i l'exhibició de propostes artístiques centrada en les arts visuals i arriba a la seva setzena edició.

El festival es celebra el primer cap de setmana de juny amb instal·lacions, performances i recorreguts sensitius que omplen els carrers i places de la ciutat, i la Casa de Cultura de la Diputació de Girona acull diverses exposicions en les diferents sales de l'edifici (planta baixa, primer i segon pis) que es podran visitar fins al 26 de juny de 2021.

PB_ Mostra col·lectiva d'Art Contemporani. Exposen deu projectes seleccionats per un jurat. Els artistes són Agostina Laurenzano i Germen, Anabelenjarrin i Nacho Álvarez, c.l.a.c. (Projecte Art per tot 2021 de la Catalunya Nord, Inés Shaikowski, Linete Mensen, Marina Cànovas (Projecte guardonat per Art per tot 2021- Illes Balears), Marta Rosell (Guanyadora de la menció especial Jove), Nuria Guinovart, Raquel Bistuer, Tatiana Móes, Vidaña (Projecte guardonat per Art per tot 2020-Illes Balears) i Víctor Masferrer (Projecte guanyador de les Exposicions Viatgeres 2020 de la Diputació de Girona).

P1_ Mostra de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot i de l'Escola Municipal d'Art de l'Ajuntament de Girona. Exposen els treballs de diferents graus i assignatures de l'Escola d'Art d'Olot, el CFAS Escultura Aplicada a l'espectacle, CFAS motlles i reproduccions escultòriuqes i el CFAS en fotografia, així com els treballs d'Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, CFAS de Models 3D, motlles i Art Toys i CFAS Gràfica Publicitària i Il·lustració. L'EMA (Escola Municipal d'Art) presenta els treballs fruit del taller de Tapís dirigit per Josep Maria Bernabeu.

P2_ Mostra de L'IES Santiago Sobrequés i l'Institut J. Vicens Vives. S'exposen els treballs dels alumnes de tercer i quart d'ESO.

P2_Fundació Fita_ Collectif Agit'Hé (Projecte Transfronterer amb el Suport de la Casa de la generalitat a Perpinyà.

LLOC: Sales d'exposicions planta baixa, primer i segon pis i Fundació Fita