SINOPSI

 

Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, L’il·lusionista interpel·la l’espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre. En aquesta ocasió la il·lusió d’en Peyu ha estat endinsar-se en el món de les cartes, l’escapisme, els conills que surten del barret... esperant sorprendre el públic i esperant, sobretot, que la gent es deixi sorprendre.

Despreocupeu-vos d’intentar trobar explicacions lògiques de tot el que passa sobre l’escenari, a vegades hi ha coses que simplement no tenen explicació, i sovint són les més divertides. Riure pel simple fet de riure, amb el mateix objectiu irrellevant que un mag endevina la carta a un espectador. Sense fils, sense imants i sense trucs, des de la distància, en Peyu pot fer una cosa tan màgica com canviar-vos el rostre.

En una societat cada vegada més pragmàtica on sembla que la paciència ja no es contempla com una opció i només es valoren immediatesa i resultats, en Peyu ens convida, a través del teatre, a anar a l’essència més primitiva de la vida: deixar-se il·lusionar.

FITXA ARTÍSTICA

JOAN ROURA

La seva trajectòria com a actor comença l'any1993 amb Sèmola Teatre, companyia amb la qua lsegueix treballant fins a l'any 2000. En el camp de la direcció destaquen els seus treballs com a ajudant de direcció d'Albert Boadella a la companyia ElsJoglars del 2003 al 2006 on també hi participa com a actor. És membre fundador de la companyia Corcia Teatre on des de l'any 2001 hi ha dirigit diversos espectacles. També s’ha ocupat de la direcció dels dos darrers espectacles d’en Peyu : El gallardo español (2019), iTime (2015) i Planeta iNeptú (2012). Actualment és el director del premi BBVA de Teatre càrrec que ostenta des del 2003. L’any 2018 participa com a guionista al programa Natura Sàvia de TV3.

Idea original i interpretació PEYU

Veu Àngela ÀNGELA COMA

Veu Rabbit TOBY HARPER

Direcció JOAN ROURA

Ajudant de direcció ALBERT SAYÓS

Guió PEYU, ALBERT SAYÓS, JOAN ROURA

Disseny de llum DANITORT

Espai sonor ORIOL BAULENAS

Coordinació tècnica LOGÍSTICA DE GUERRILLA

Assessorament màgia SANYES

Mecanismes escènics AGUSTÍ ROVIRA

Construcció escenografia JORDI SANYES

Disseny cartell VECTORWHO

Fotografia cartell JORDI GALDERIC

Veu en off XAVIER SERRANO

Gravació Piano NEUS ROSSELL

Producció XÈNIA VILÀ