5è Concert i 5ª gira de Simfonova

Simfonova ha mostrat sempre en els seus concerts la teoria que l’accés a l’òpera està a l’abast de qualsevol que tingui un mínim d’interès a accedir-hi i això és el que intenta mostrar també “L’òpera dels amics”, el nostre cinquè espectacle.

El nucli del concert és la interpretació dels fragments operístics que més emocionen i agraden a 5 personatges populars i coneguts de tot el públic que, en conversa distesa amb el comunicador Marcel Gorgori, creador i presentador dels espectacles de SIMFONOVA, justifiquen el per què de les seves preferències operístiques, i expliquen les circumstàncies personals que els porten a triar aquells fragments i no uns altres.

Els 5 personatges protagonistes de “L’òpera dels amics” són: Carles Sans (El Tricicle), Josep Roca (sommelier i propietari de El celler de Can Roca), Helena García Melero (periodista de TV3), Toni Clapés (periodista i comunicador de RAC1) i Boris Izaguirre (escriptor, presentador de televisió, i showman).

Marcel Gorgori (idea, guió i presentació). Daniel Antolí i Plaza (direcció musical). Carles Cosías, Antoni Lliteres (tenors). Laura del Río (soprano). Toni Marsol, Carles Daza (barítons). Orquestra Barcelona Filharmonia. Cor de SIMFONOVA i l’Orfeó Vigatà