El 23 de gener de 2022 farà trenta-tres anys de la mort de Salvador Dalí. Els Amics dels Museus Dalí commemoraran aquesta data amb una marató dels documentals de la trilogia Salvador Dalí, a la recerca de la immortalitat dirigits per David Pujol i realitzats per DocDoc, amb la producció de la Fundació Gala – Salvador Dalí, que col·labora en l’esdeveniment.

La projecció és farà a la sala principal dels Cinemes Las Vegas de Figueres, el dissabte 22 de gener, en una sessió que començarà a les 4 de la tarda i en què es projectaran les tres produccions ordenades cronològicament. Salvador Dalí, a la recerca de la immortalitat és, fins avui, el retrat més exhaustiu de la seva vida i obra en format audiovisual.

L’accés a aquesta marató de documentals serà gratuïta per al públic prèvia reserva a la web AmicsdelsMuseusDalí.com. Serà la primera vegada que la trilogia es projecta ordenada cronològicament en una pantalla de cinema de grans dimensions en una sala equipada amb una sonorització digital de darrera generació.

Aquesta activitat també compta amb la col·laboració del Cinema Las Vegas, de Comerç Figueres Associació i de de la distribuïdora Versión Digital, encarregada de portar aquesta trilogia documental a més de 30 països des de la estrena a 2018, inclosos Rússia, Xina, Estats Units i Itàlia.