En el marc del Festival Inund'art a la primera planta de la Casa de Cultura s'exposen els treballs de diferents graus i assignatures de l'Escola d'Art d'Olot, i de l'L'EMA (Escola Municipal d'Art). Es poden veure els següents treballs:

- La Gran Plaga del CFAS Escultura Aplicada a l'espectacle, CFAS motlles i reproduccions escultòriuqes i el CFAS en fotografia. És una posada en escena inspirada en els metges de la pesta, que fa una relectura d'aquests personatges contextualitzant-los a la realitat actual.

Professors coordinadors: Ruth Aisa i Xus Ferrusola

- Una imatge i mil paraules dels alumnes de CFAS en fotografia amb la col·laboració del el festival MOT. “Crear. Un collage que creix en les imatges” és una mostra en la que la literatura i la fotografia s'uneixen per il·lustrar, recrear i imaginar diverses situacions, indrets i personatges descrits en diferents fragments literaris en els que s’aborden les diverses disciplines artístiques que viuen i conflueixen en els llibres.

Professor coordinador: Roger Salvat-Calvó

- Konstrukt Font dels alumnes d'Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, CFAS de Models 3D, motlles i Art Toys. Konstrukt Font és un projecte d’experimentació tipogràfica que vol visibilitzar la sobrexplotació urbanística de la Costa Brava a través del disseny tipogràfic i el tractament material de les lletres.

Professora coordinadora: Gemma Reixach amb la participació d'Alícia Ferreiro de 4rt curs.

- Paisatges tipogràfics dels alumnes del CFAS Gràfica Publicitària i Il·lustració. El projecte parteix del dibuix i la tipografia. Es presenta una síntesi visual de paisatges de la ciutat d’Olot, a partir d’escenes, detalls singulars que s’interpreten i sintetitzen tipogràficament.

Professores coordinadores: Gemma Reixach i Rosa Aguiló

I finalment L'EMA (Escola Municipal d'Art) presenta els treballs fruit del taller de Tapís dirigit per Josep Maria Bernabeu. Es mostra un vídeo que intenta copsar l'ambient del taller i un recull de material i eines emprades. L’objectiu d’aquest taller és proporcionar als alumnes els coneixements tècnics necessaris per a la creació de tapissos. Alhora s’ensenyarà quin és el procés que cal seguir per executar-los.

El Festival Inund’art va néixer l’any 2006 com una trobada de joves artistes, una proposta exploratòria que presentava més de vuitanta treballs d’un centenar d’artistes fruit de la col·laboració de diverses entitats. Naixia una mostra d’art multidisciplinari, un espai d’intercanvi, de debat i reflexió entre joves creadors, tècnics culturals, artistes i públic. L’any següent ja es va constituir com a entitat pròpia i rebia el suport de les principals institucions gironines, i des de llavors només ha fet que créixer.