Dues de les formacions d'havaneres més emblemàtiques de Palafrugell posaran les seves veus a un nostrat repertori de sardanes. Aquest concert serà la cloenda de les 59es Festes de Primavera de Palafrugell.

Port Bo

Nascut l'any 1996 arran de la publicació del llibre Calella de Palafrugell i les havaneres, Port Bo és un dels impulsors de la Cantada de Calella, on hi han estat convidats en totes les seves edicions. El seu repertori, heretat en gran part dels vells cantaires calellencs, està format per havaneres clàssiques i noves, valsos mariners, balades, boleros, sardanes, cançó catalana… A l'actualitat el grup el formen: Josep Nadal (tenor), Irineo Ferrer "Mineu" (baríton) i Carles Casanovas (veu baixa, guitarra i direcció musical).

Peix Fregit

Som un grup d'havaneres que té una llarga trajectòria. Nascuts el 1972, ens avalen més de 40 anys d'activitat. Si bé és cert que al llarg dels anys han anat canviant els components del grup, sempre hem intentat mantenir un estil propi, una manera de fer que ens identifica. Volem cantar el que es agrada: havaneres, valsets mariners, sardanes, cançó marinera i de taverna. Volem que la gent que ens escolti passi una bona estona i que s'emporti un bon record i li quedin ganes de tornar-nos a escoltar. Actualment formem el grup en Pere Molina (primera veu i guitarra des del 2013), Jordi Tormo (tercera veu des del 1987) i Norbert Torrecillas (acordió i segona veu des del 2008).