Projecció del documental XIX Concurs Regional de Sardanes de Narcís Sans

En la línia iniciada ja en les Fires de 2004, amb la difusió de documentals del fons del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) d'imatges històriques de les comarques gironines i la ciutat de Girona.

Projectem de manera ininterrompuda el documental XIX Concurs Regional de Sardanes de Narcís Sans (Girona,1960) 7 minuts. Reportatge realitzat per Narcís Sans del XIX Concurs Regional de Sardanes (també anomenat Concurs Regional de Colles Sardanistes) organitzat per l’Obra Sindical Educación y Descanso el dia 1 de novembre de 1960 coincidint amb les Fires i Festes de Sant Narcís.

En el concurs prenen part 32 colles sardanistes procedents de diversos indrets de Catalunya i una de Perpinyà. Les colles surten de la Casa dels Sindicats de la Gran Via de Jaume I i desfilen pels carrers fins arribar a la plaça de les Botxes de la Devesa on té lloc el concurs. El reportatge acaba amb el lliurament dels premis a les colles guanyadores

Divendres 29 d’octubre: de 10 a 18. Dissabte 30 d’octubre: de 10 a 18. Diumenge 31 d’octubre: de 10 a 14. Dilluns 1 de novembre: de 10 a 14.