Amb Marc Clos

L'èxit comercial i artístic del seu disc precedent i la proximitat amb el trentè aniversari de Robert Smith, el carismàtic líder de The Cure, són el rerefons amb què la banda britànica de rock alternatiu afronta la creació del seu vuitè treball d'estudi. Per a l'ocasió van recuperar les sonoritats més obscures dels seus inicis que, combinades amb l'habilitat del líder per a composar cançons pop, donen com a resultat la seva obra mestra. Amb el pes destructor del pas del temps com a temàtica general, les noves composicions carregades de teclats i guitarres marca de la casa conjuguen un àlbum que de seguida fou considerat disc de culte, tot i l'èxit comercial dels singles que se n'extragueren, com Lullaby, Lovesong o Pictures of you.

A càrrec de Marc Clos, percussionista, bateria i docent.

Ha cursat estudis de percussió clàssica, moderna i tradicional al Conservatori Superior del Liceu, el Taller de Músics de Barcelona i l'Escola Superior de Música de Catalunya. Atret indistintament tant per la música moderna, clàssica, jazz, antiga, etc… ha treballat entre molts d'altres, amb Jordi Savall / Le Concert des Nations / Hesperion XXI, Orquestra de Cambra de Granollers (NAXOS), La Caravaggia i Vespres d´Arnadí, Xavi Lloses i l´Escolania de la Quadratura del Cercle, Nueva Vulcano, Eduard Canimas o Jaume Sisa.

SESSIONS LP. CICLE D'AUDICIONS COMENTADES D'ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR

La Marfà acull un cicle d'audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Marc Clos, percussionista, bateria i docent. Ho organitza: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès