11 h Lectura comentada del llibre “Demà tindrem sort”, una biografia novel·lada de Joan Pacheco, un veí de Vista Alegre que va viure l’experiència de l’exili. A càrrec de l’autora, Núria Martí, i de l’actor David Planas.

12 h Conversa: La realitat supera la ficció? És una de les frases més detestades pels escriptors d’aquests darrers anys. I és que la realitat, ens agradi o no, va gairebé sempre per davant de la ficció. Els escriptors són esponges que s’alimenten de la realitat, de successos reals. Però és més poderosa que la ficció? Com l’emprem per escriure cadascuna de les novel·les? En aquesta taula comptarem amb Núria Cadenes, Fàtima Llambrich i Marc Pastor, tres escriptors que, sota la moderació de Mayka Navarro, ens explicaran com tot partint de fets reals han decidit ficcionar-los des d’òptiques ben diferents.

Lectura comentada a càrrec de: Núria Martí, autora, i David Planas, actor. Conversa a càrrec de: Núria Cadenes, Fàtima Llambrich i Marc Pastor, escriptors. Modera la conversa: Mayka Navarro, periodista.