Hi haurà moments per riure, per cantar, per ballar i també per plorar i deixar que la tristesa remogui els sentiments per arrelats al nostre cor. Descontrol Orquestral és un espectacle que, com si fos una sessió de teràpia, ens convida a deixar anar l'autoexigència que tots i totes portem a dins i celebrar que som com som i fem el que podem. Amb tota mena d'instruments i una orquestra de corda de deu músics, l'artilleria musical d'aquesta proposta marcarà el ritme d'un viatge des de la criança fins aquells moments en què l’univers ens posa de cap per avall. És un espectacle on interactuareu amb els músics i us sentireu reflectits constantment.

Intèrprets

Creació: Xiula

Músics i educadors: Rikki Arjuna (veu i guitarres), Jan Garrido (veu i guitarres), Adrià Heredia (baix, guitarra i veus), Marc Soto (percussió, bateria i veus), David Bernal (trombó i fiscorn), Gisela Guasch (trompeta).

Orquestra de corda: Maria Roca (violí), Aleix Puig (violí), Xavi Alòs (violí), Laia Besalduch (violí), Sara Balasch (violí), Miquel Cordova (viola), Imma Lluch (viola), Amaia Ruano (violoncel), Irma Brau (violoncel), Oriol Martí (contrabaix)

Sala Montsalvatge