El drama romàntic situat a l'espai 'Passengers', protagonitzat per Jennifer Lawrence i Chris Pratt, arriba aquest divendres als cinemes. La cinta narra la història de dos passatgers que viatgen amb un equip a un altre planeta, però que es desperten 90 anys abans del previst. 'Frantz', l'última proposta de François Ozon també irromp a la gran pantalla en blanc i negre. Doblada al català, la setmana també porta i 'Pelé, el naixement d'una estrella', que narra l'ascens d'aquesta llegenda del futbol. Finalment, el britànic David Mackenzie firma una de les sorpreses de la temporada, 'Comanchería', un 'western' modern protagonitzat per Chris Pine, Ben Foster i Jeff Bridges.

'Passengers'

Jennifer Lawrence i Chris Pratt protagonitzen el drama romàntic que desenvolupat a l'espai 'Passengers'. La cinta, dirigida per Morten Tyldum, narra la història d'un passatger espacial (Chris Pratt) que viatge amb un equip a un altre planeta. Tot canvia quan la seva fase de criogenització de la son s'atura juntament amb el d'una periodista (Jennifer Lawrence) i constaten que els queden per davant 90 anys de viatge. Tots dos hauran de salvar la vida dels tripulants de la nau, mentre entre ells neix una història d'amor.

'Comanchería'

El britànic David Mackenzie ('Convicto') firma una de les sorpreses de la temporada, 'Comanchería', un 'western' modern protagonitzat per Chris Pine, Ben Foster i Jeff Bridges. Els protagonistes són dos germans que han d'aconseguir una gran quantitat de diners si volen evitar que el sector financer embargui el ranxo familiar. Per aconseguir-ho, hauran de promoure una sèrie d'atracaments a mà armada a les sucursals de la mateixa entitat bancària amb la qual la família va contraure el deute.

'Pelé, el naixement d'una estrella'

Jeff Zimbalist i Michael Zimbalist dirigeixen la pel·lícula 'Pelé, el naixement d'una estrella', que narra l'ascensió del futbolista des de la seva infantesa en una favela brasilera fins a convertir-se en un prodigi del futbol. El seu lideratge a la selecció va permetre conquistar el Mundial de Futbol de 1958, convertint-se així en una llegenda. La cinta arriba als cinemes doblada al català.

'Mine'

Després d'una missió fallida, un soldat (Armie Hammer) es perd en el desert. Exposat als elements, haurà de sobreviure als perills del desert i fer front als efectes psicològics.

'Frantz'

François Ozon dirigeix la cinta en blanc i negre 'Frantz'. Ubicada en una petita ciutat alemanya després de la I Guerra Mundial, Anna va cada dia al cementiri a lamentar la pèrdua del seu nòvio Frantz, que va morir en una batalla a França. Allà coneix Adrien, un jove francès que diposita flors a la tomba i la presència del qual no està exempt de polèmica.

'Benito Sansón y los taxis rojos'

Benito Sansón és un nen de 10 anys amb aparença normal però amb grans poders. El seu únic punt dèbil és que perd la forma sobrenatural quan es refreda. Per això, sempre porta una bufanda al voltant del coll. La seva valentia fan que no dubti ni un segon en prendre les mesures necessàries per defensar els seus amics i lluitar contra el mal.

'Vuelta a casa de mi madre'

La pel·lícula 'Vuelta a casa de mi madre', dirigida per Eric Lavaine, se centra en la història d'Stéphanie, que viu forçada a viure amb la seva asfixiant mare i els seus germans, que insisteixen en complicar-li la vida. Aviat la casa es converteix en un polvorí.

'La última canción'

Hannah (Rebeca Hall) intenta recomposar-se de la mort del seu marit, un famós cantant de folk, escrivint la seva biografia. Andrew, un escriptor novaiorquès, la contracta per aportar la seva versió sobre la vida i la mort del músic. Entre tots dos, sorgirà una relació especial que els ajudarà a passar pàgina i gaudir de la vida una altra vegada.